Vervoer

Wij bieden 3 verschillende manieren van vervoer aan. Door onze gunstige ligging in Apeldoorn Zuid (nabij snelweg) zijn wij goed bereikbaar voor u en uw huisdier of u uit Apeldoorn komt of 1 van de omliggende gemeentes.

Thuis opgehaald

Uw huisdier wordt bij u thuis opgehaald en we kunnen dan desgewenst alle mogelijkheden samen doornemen. Dit kan natuurlijk ook op een later moment als u dat prettiger vindt. Uiteraard mag mandje, dekentje, knuffeltje of speeltje mee. Wij kunnen de as weer bij u thuis brengen, maar u kunt er ook voor kiezen dat wij de as naar uw dierenarts brengen.

Dierenarts

Wij halen uw huisdier op bij uw dierenarts. Zodra wij uw huisdier hebben opgehaald nemen wij direct contact met u op om uw wensen door te nemen en een afspraak te maken. U kunt er voor kiezen de as door ons te laten brengen naar uw huisadres of naar uw dierenarts. Uw dierenarts zal dan contact opnemen wanneer zij deze as hebben ontvangen.

Eigen vervoer

Ook is er de mogelijkheid uw huisdier zelf naar ons toe te brengen. Dit gebeurt dan op afspraak, zodat we ruim de tijd voor u in kunnen plannen om al uw wensen door te spreken.
Haal/brengservice per rit:
Apeldoorn:
€ 20,-
Buiten Apeldoorn:
€ 20,- + 0,25 per km
Ophalen/wegbrengen dierenarts:
€ 20,-