Onze diensten

Welke crematie u ook kiest, bij Dierencrematorium Apeldoorn worden alle dieren met evenveel respect behandeld. Wij vinden het afscheid na overlijden belangrijk, daarom spreken we graag samen met u alle mogelijkheden door. Wij bieden de volgende crematies aan:

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier alleen gecremeerd, hierdoor is het mogelijk de as mee te nemen. U krijgt deze mee in een asdoosje en tevens ontvangt u een crematiecertificaat. Wij kunnen de as bij u thuis of bij uw dierenarts brengen. Zij zullen dan contact met u opnemen wanneer zij deze hebben ontvangen.

Collectieve crematie

Uw huisdier wordt samen met maximaal 3 andere dieren gecremeerd. Dit wordt wel volledig gescheiden van andere huisdieren gedaan, zodat de asresten separaat blijven. U ontvangt een crematiecertificaat en u kunt de as meenemen in een asdoosje of urn. Bij deze optie kunt u er ook voor kiezen om de as bij u thuis of bij uw dierenarts te laten bezorgen.

Anonieme crematie

Als u kiest voor een anonieme crematie, zal uw huisdier met meerdere gecremeerd worden. U ontvangt wel een certificaat, maar het is niet mogelijk om de as terug te krijgen Na afloop van de crematie ontvangt u van ons een bericht met de datum en exacte tijdstip van de crematie. Wanneer u ervoor kiest dat wij de as voor u gaan uitstrooien op een mooie plek op de Veluwe, krijgt u daar een bericht van. Wij maken via onze website en social media bekend welke huisdieren er op welke dag worden uitgestrooid. Dit natuurlijk alleen als u hiervoor toestemming geeft, wij houden rekening met al uw wensen en privacy.
Bij de individuele en collectieve crematie krijgt u van ons de as (1 dag na de crematie) in een asdoosje mee, maar u kunt ook een persoonlijke urn of sieraad kiezen. Wij hebben een ruime keuze uit mooie urnen en sieraden. U kunt, na het terugkrijgen van de as rustig even rondkijken of op een later moment terugkomen.

Neem gerust contact met ons op

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van
09:00 tot 21:00
zaterdag en zondag van 10:00 tot 15:00
055 – 20 32 622

Openingstijden:
ma. t/m vr. van 09:00 – 17:00
za. van 10:00 – 13:00

Nagelpoelweg 9
Apeldoorn